HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
RÓLUNK
Példa alcím
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme

LG Technologies Kft.

AZ LG Technologies Kft. ipari gépek vezérlő elektronikáinak javításával és javíttatásával, foglalkozik professzionális szinten. Munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a javítás, felújítás, karbantartás szakterületein.
Fő területünk a SIEMENS, FANUC eszközök teljeskörű javítása, az eszközök 100%-osan tesztelve kerülnek vissza Megrendelőinkhez.
Emellett szakértelmünk, és kapcsolataink lehetővé teszik, hogy a legegyszerűbb elektronikai összetevőktől, a legkorszerűbb, és legbonyolultabb alkatrészekig (pl. ABB, ALLEN-BRADLEY, BAUMÜLLER, FANUC, HEIDENHAIN, INDRAMAT, KUKA, LUST, MAZAK, OKUMA, SIEMENS, YASKAVA stb.) vállalni tudjuk a javítást.

Szakterületeink


Ipari elektronika

CNC vezérlések, szervomotorok javítása, szervo hajtások, szervo erősítők, szervo tápegységek, PLC-k hardveres, és szoftveres javítása, robotok javítása, illetve kifutott szériás, vagy még forgalomban lévő alkatrészek beszerzése garanciával.

Hajtástechnika

(Fanuc, GE Fanuc, Siemens). Főorsók, Tárorsók, Hajtóművek, Szerszámcserélők javítását, felújítását az új alkatrészek árainál 35-50%-al kedvezőbben, hosszú garanciával végezzük.

Villanymotorok

javítását teljes körű teszteléssel, akár 24 órán belül is vállaljuk, ingyenes szállítással.

Üzletpolitikánk

Mindeközben, hibafeltárási díjat, szállítási költséget nem számolunk fel. Képviselőnk gondoskodik a javíttatás logisztikájáról, az alkatrészek el és visszaszállításáról. Természetesen, elenyésző esetben kiderülhet, hogy a munkadarab nem javítható. Önnek ekkor is csak a javított alkatrészeket kell kifizetnie.