Oldal kiválasztása

Rólunk

AZ LG Technologies Kft. ipari gépek vezérlő elektronikáinak javításával és javíttatásával foglalkozik professzionális szinten. Munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a javítás, felújítás, karbantartás szakterületein.

Fő területünk a SIEMENS, FANUC eszközök teljeskörű javítása.

Az eszközök 100%-osan tesztelve kerülnek vissza Megrendelőinkhez.

Emellett szakértelmünk és kapcsolataink lehetővé teszik, hogy a legegyszerűbb elektronikai összetevőktől a legkorszerűbb, és legbonyolultabb alkatrészekig (pl. ABB, ALLEN-BRADLEY, BAUMÜLLER, FANUC, HEIDENHAIN, INDRAMAT, KUKA, LUST, MAZAK, OKUMA, SIEMENS, YASKAVA stb.) vállalni tudjuk a javítást.

Szakterületeink

Ipari elektronika

CNC vezérlések, szervomotorok javítása, szervo hajtások, szervo erősítők, szervo tápegységek, PLC-k hardveres, és szoftveres javítása, robotok javítása, illetve kifutott szériás, vagy még forgalomban lévő alkatrészek beszerzése garanciával.

Villanymotorok

Javítását teljes körű teszteléssel, akár 24 órán belül is vállaljuk, ingyenes szállítással.

Hajtástechnika

Főorsók, tárorsók, hajtóművek, szerszámcserélők javítását, felújítását az új alkatrészek árainál 35-50%-al kedvezőbben, hosszú garanciával végezzük. (Fanuc, GE Fanuc, Siemens)

Üzletpolitikánk

Hibafeltárási díjat, szállítási költséget nem számolunk fel. Képviselőnk gondoskodik a javíttatás logisztikájáról, az alkatrészek el- és visszaszállításáról. Természetesen elenyésző esetben kiderülhet, hogy a munkadarab nem javítható. Cégünk felé csupán a javított eszközökre nézve keletkezik fizetési kötelezettsége.

Javítás, csere, beszerzés? Érdeklődjön!

15 + 12 =